مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با ازدواج و اجازه دادگاه

سلام دختری 22 ساله ام سه ساله که با یه پسری دوست هستم و همدیگرو به شدت میخوایم و باکره نیستم پدرم فوت کرده جد پدری هم همینطور چند بار برای خواستگاری اومدن هم خانواده مادر هم پدر مخالفت میکنن شرایطم طوریه که هم گوشی رو ازم گرفتن هم چند بار کتکم زدن و نمیذارن از خونه بیرون برم برای اجازه دادگاه برای ازدواج باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نیازی به اجازه ندارید میتوانید با گواهی فوت پدر عقد نمایید البته بهتر است رضایت خانواده را بگیرید