مشاوره حقوقی رایگان - معرفی وکیل

سلام
بنده 1 ماه پیش به جرم تجاوز بازداشت شدم و پس از 48 ساعت با قرار وثقه آزاد شدم پس از گذشت 1 ماه برای من ابلاغیه آمده که برای معرفی وکیل برم دادگاه
بنده روزی که بازداشت بودم و به دادگاه بردنم گفتم که رابطه ما خواست 2 طرف بوده و فیلم و عکس هایی که این خانم برای من فرستاده بود از خودشان داخل حمام و اتاق خانه خودشان رو به قاضی دادم
حالا آیا پرونده سنگینی شده که برای معرفی وکیل ابلاغ دادند یا دلیل دیگری دارد؟
حکم نهایی چیست؟ با توجه به اینکه فقط زنا غیر محصنه بوده و تجاوز و چیز دیگری در کار نبوده؟
و در آخر اگر قاضی حکم زندان یا تبعید بدهد برای اعتراض به رای دادگاه و اینکه پرونده بره تجدید نظر با همان وثیقه میتوانم آزاد باشم یا پس از رای فورا بازداشت میشوم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله خیلی سنگین . حتما وکیل بگیرید
احتمال دارد دختر بیان کرده باشد تجاوز به عنف بوده و ....

در صورت تمایل تماس بگیرید