مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری وکیل

سلام ببخشید معذرت میخوام من برای حق و حقوق که بایک وکیل که هزینه کامل دریافت کرده ولی دریغ از حتی یک حرکت وجواب ندادن تلفن همراه الان 15روز سرکار گذاشته باید چی کار کنم من یک آدم بیسواد ممنون میشم راهنمایی کنید و یک وکیل که بشود طلاق و حضانت بچه‌هام بخورد معرفی‌ کنید تشکر

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام والله باید دید به واقع چه اقداماتی انجام شده و لزوما مقصر همکار ما نباشه
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکیل شما را که ما نباید انتخاب کنیم شما می‌بایست با تحقیقات علمی و اخلاقی اقدام به انتخاب وکیل متخصص نمایید، و اما در خصوص وکیلی که انتخاب نموده‌اید ایشان ملزم به رعایت مصلحت موکل و انجام امور ایشان است در غیر این صورت می‌توانید علیه ایشان از طریق مرجع ذی‌صلاح شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حسب مورد به کانون وکلا یا مرکز وکلا شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
مفاد قرارداد حائز اهمیت است. باید دید وکیل دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری است یا مرکز مشاوران (ماده187)

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون یا مرکز وکلاء موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید رسیدگی در دادگاه ها معمولاً زمانبر است اول مطمئن شوید و سپس اقدام کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام قطعا وکیل کار انجام داده است نمی‌شود گفت کاری انجام نداده ولی میتوانید کانون شکایت کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام وکیل باید پیگیر پرونده باشد در صورت نیاز به وکیل میتوانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کانون یا مرکز وکلاء موضوع را پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام رسیدگی دردادگاههازمانبرمی باشدیک مقدارتحمل داشته باشیدمطمعناوکیل پیگیرپروندتان خواهدشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که امر حقوقی زمانبر استشخصی 15 روز گذشته وکیل گرفته تا زمانی که دادخواست ثبت شود و تعیین شعبه شود حدود دو سه هفته زمان می‌برد جلسه دادگاه حتی ممکن است ماه‌های بعد برگزار شود اول این موارد را پیگیری نمایید

اما در هر صورت می‌توانید وکیل خود را عزل و وکیل دیگری اختیار کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا مشخص. کتید وکیل 187 است یل کانون وکلایی بعد به مراحع مذکور مراجعه کنید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

با سلام.
با مذاکره حل و فصل کنید. 15 روز زمان زیادی نیست .