مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

سلام یک معامله صحیح خرید حواله خودرو از یک فرد در بازار چگونه انجام شود تا دچار سردرگمی نشویم ؟

پاسخ ها :

محمدحسین مصاحبه

محمدحسین مصاحبه :

استان :

سلام . طبق آیین نامه های جدید سازندگان خودرو ، خریداران حق نقل و انتقال حواله خود را به دیگری ندارند و انتقال حواله خودرو و یا حتی خودرو تا یکسال طبق قانون باطل و بلا اثر است .

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

حواله هایی که در قرعه کشی های اخیر صادر شده است قابلیت خرید و فروش ندارد و هیچ راه قانونی در این خصوص وجود ندارد و حواله های عادی نیز در دفتر اسناد رسمی قابل انتقال است