مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش حواله

سلام خسته نباشید قربان
میخواستم بدونم در خرید و فروش حواله و خودرو باید چه نکاتی را رعایت کرد؟ قرارداد صلح و غیره هیچی نمیدونم .
میخوام تابستون ماشین بگیرم بفروشم بزنم تو کار خرید فروش ماشین

پاسخ ها :

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
ورود به این کار نیازمند تسلط کامل به بایسته های حقوقی معاملاته که با خواندن چند سطر این تسلط برای شما بوجود نمیاد لطفا حضورا به یه وکیل مراجعه فرمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا اقدام به خرید و فروش حواله خودرو غیر قانونی است اما متاسفانه عرفا به این عمل با استفاده از قرارداد صلح مبادرت می ورزند که برای اطلاع در این خصوص می توانید از طریق مشاوره تلفنی با بنده در ارتباط باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید چندین ساعت از یک وکیل دادگستری بعد از یک مکانیک بعد از یک بنگاه دار با پرداخت حق المشاوره مشاوره بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد …

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا قانونی نمی باشد باید تضمینات لازم را دریافت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

طبق مقررات خرید و فروش حواله صحیح می باشد . چرکه عواقب حقوقی زیادی دارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای خرید حواله در عمل قرارداد عادی و وکالتنامه‌ تنظیم می شود.
توجه داشته باشید طبق بخشنامه شرکت ایران‌خودرو و سایپا خرید و فروش حواله غیر قانونی است و ممکن است به مشکل بخورید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نمونه قرارداد ها توسط دفتر اسناد رسمی منعقد می گردد که تمام نکات در آن قید شده

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

درود بر شما. برای انعقاد قرارداد حتما در حضور یک وکیل دادگستری و با مشورت ایشان تنظیم شود.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در قرار داد شرکت سازنده خودرو قابل انتقال بودن حواله یا نبودن آن مشخص شده و چنانچه قابل انتقال نباشد . واگذاری حواله به شخص دیگری غیر قانونی می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است در حضور وکیل متخصص قرارداد مناسب تنظیم شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خریدو فروش حواله غیرقانونیست و اگر متن مناسبی نداشته باشید بمشکل برمیخورید چون تازه وارد اینکار شدید پیشنهاد میکنم مراقب ازدست رفتن سرمایه تان باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خرید و فروش حواله صحیح نمی باشد و برای شما مشکل ساز میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در قرارداد تمام شرایط باید ذکر شود و وکالتنامه اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در تنظیم قرارداد ابتدا پیشنهاد می شود به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه شود و در آن محل اقدام به تنظیم قرارداد شود تا هیچ مناقشه ای در آینده نسبت به آن به وجود نیاید و به عنوان یک سند رسمی در اختیار داشته باشید. در تنظیم قرارداد از جمله مواردی که باید در آن رعایت شود این است که مشخصات دقیق مورد معامله به شکل دقیق در آن ذکر شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خرید و فروش حواله خودرو غیر قانونی است حتما بابک وکیل مشورت کنید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

از خودرو های غیر حواله ای کارتون را شروع کنید.سعی کنید معاملاتی انجام دهید که بعدا به مشکل بر نخورید.این گونه معاملات سفارش نمی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا وکالتنامه بلاعزل ومبایعه نامه جامع ومانع تنظیم گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در خرید و فروش حواله و خودرو، برای جلوگیری از بروز مشکلات بعدی، می‌توانید به نکات زیر توجه کنید:

1. بررسی مالکیت: در ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که فروشنده صاحب مالکیت حواله و خودرو است و دارای مدارک لازم مانند سند و کارت ملی می‌باشد.

2. بررسی وضعیت فنی خودرو: قبل از خرید، بهتر است ماشین را به یک مکانیک متخصص ببرید تا وضعیت فنی و سلامت ماشین را بررسی کند.

3. قرارداد تنظیم کنید برای جلوگیری از بروز مشکلات در آینده، بهتر است قبل از خرید یا فروش، یک قرارداد بین خودتان فروشنده یا خریدار بنویسید که در آن شرایط و جزئیات مربوط به خرید و فروش، شرایط پرداخت، وضعیت فنی و ... مشخص شود. این قرارداد می‌تواند به صورت رسمی یا غیررسمی باشد.

4. انتقال مالکیت: پس از خرید، باید مالکیت حواله خودرو به نام خودتان منتقل شود. برای این کار باید به دفتر اسناد رسمی مربوطه مراجعه کنید و مدارک مورد نیاز را تهیه کنید.

در نهایت، بهتر است قبل از خرید یا فروش، با افرادی که تجربه خرید و فروش ماشین را دارند، مشورت کنید و از نظرات و تجربیات آن‌ها استفاده کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تنظیم قرارداد امری تخصصی است بهتر است وکیل برای شما قرارداد بنویسد