مشاوره حقوقی رایگان - مجازات سیلی و تهدید و فحش

سلام
من داشتم نامزدم رو به خانه شان میرساندم و زمانی که رسیدیم ، پدر نامزدم سر کوچه وایساده بود و بدلیل اینکه دیروقت رسیده بودیم، شروع کرد به من فحش ناموسی دادن و من سعی داشتم ایشان را آروم کنم که شروع کرد دوباره چهارتا سیلی به من زد و فحش دادنش بیشتر شد و تهدیدم کرد که زنگ میزنم بیان بکشنت و تیر تو مغزت خالی کنن
من هم به 110 زنگ زدم و مامور کلانتری اومد و واسمون صورت جلسه نوشت
گفت میتونی با این برگه بری شکایت کنی
چون من شاهد ندارم میخاستم ببینم مجازاتش چیه
میتونم با قسم در دادگاه ثابت کنم؟
چون ایشون خیلی به قرآن و خدا و قسم معتقده
و اینکه اگه با قسم خودشون یا خودشون اقرار کنن مجازات فحش و تهدید و سیلی بدون کبودی چیه؟

پاسخ ها :

مجازات فحاشی ناموسی فحاشی ناموسی مجازات سیلی زدن تهدید فحاشی سیلی