مشاوره حقوقی رایگان - پیامک فحاشی

سلام
کسی پیامکی فرستاد حاوی فحش ناموسی
چجوری شکایت کنم وعاقبت طرف چی میشه؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شکایت کنید اگر توهین عادی باشه جریمه نقدی در حق دولت مجازاتش هست اگر در حد قذف باشه شلاق حدی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را با عنوان توهین و فحاشی ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی شکوائیه توهین و قذف را مطرح نمایید
و در صورت اثبات جرم ، مجازات جزانقدی یا شلاق خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی به این دارد عین کلمات چه باشد معمولا جریمه نقدی که در صندوق دولت واریز می‌شود تا 15 م

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فحش ناموسی یا عنوان قانونی آن، قذف است. قذف در صورت اثبات، طبق قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 از جمله جرایم حدی است که 80 ضربه تازیانه برای مجرم در نظر گرفته شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توهین عادی باشه جریمه نقدی در حق دولت مجازاتش هست اگر در حد قذف باشه شلاق حدی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است اگر مشمول قذف نباشد