مشاوره حقوقی رایگان - اقدام قانونی علیه مستاجران ارگان دولتی

با سلام
اینجانب مالک یک ساختمان اداری با چهار طبقه می باشم که کلیه واحد ها به یکی از ارگان های دولتی اجاره داده شده است که آن ارگان نیز اقدام به اجاره دادن واحدها به اشخاص تابع زیر مجموعه خود نموده اند(خاطر نشان می نماید طبق قرارداد اجاره، ارگان دولتی مجوز این اقدام را از بنده اتخاذ نموده اند) و فقط واحد طبقه پنجم که به صورت مستقل و نیم طبقه است در اختیار شخصی خودم می باشد. تنها راه مراجعه به پشت بام از واحد اینجانب است.

سوال اول : مستاجران وقت و بی وقت به بهانه های مختلف مانند تنظیم آنتن ، نصب آنتن و ... به دفتر کار بنده مراجعه می نمایند و حتی درخواست دریافت کلید واحد مرا داشتند که البته در زمان تعمیرات به مدت یک هفته کلید به ایشان داده شد ولی پس از تکمیل کار و تعویض قفل ورودی کلید جدید به هیچ کس تحویل ندادم. سئوال بنده این است که با توجه به تنها راه ورودی به پشت بام از واحد من و اینکه بنده فقط بعد از ظهرها به دفتر مراجعه می نمایم درخواست مستاجران قانونی است ؟ و اصلا من میتونم از قراردادن آنتن در پشت بام ممانعت کنم یا خیر

سوال دوم : مستاجران در راه پله ها با توجه به اعیاد مختلف اقدام به قراردادن انواع بنر و ریسه کشی و پرچم های مذهبی می نمایند. با توجه به ماهیت دولتی بودن ارگان مستاجر و اینکه کل واحدها بجز واحد طبقه آخر در اختیار آن ارگان می باشد این اقدام مستاجران قانونی است ؟ و آیا من میتوانم مانع این اقدام شوم یا خیر

سوال سوم : بعضی از واحدها وسایل اضافی و گاهی حتی نخاله های واحد خود شامل صندلی شکسته ، میز شکسته ، زونکن پاره ، تابلو ، سیم ، موکت ... و هرچیزی که در واحدشان اضافه است یه پاگرد راه پله طبقه آخر که مقابل ورودی واحد من است منتقل میکنند و تذکرهای شفاهی من به ساکنین و وکیل آن ارگان دولتی هیچ تاثیری نداشته است. آیا من میتوانم وسایل و نخاله های انباشته شده در پاگرد را معدوم نمایم یا خیر ؟ اقدام من قانونی است ؟ و چگونه میتوان از انجام مجدد اینکار ممانعت کرد

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
همه چیز تایع اجاره نامه شما با آن ارگان دولتی است و اگر از شرطی در اجاره نامه عدول کردند باید اظهارنامه ارسال بفرمایید
درصورت تمایل اجاره نامه را برای اینجانب ارسال بفرمایید تا بیشتر راهنمایی انجام دهم