مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پیش پرداخت

سلام 40 روز پیش با یکی از آشناهای قدیمی که در رشته برنامه نویسی فعالیت داشت تماس گرفتم تا یک سایت فروشگاهی طراحی کنن. ایشون قول 15 روزه دادن و مبلغ 2 میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت از من گرفتن. الان 40 روز میگذره و کار را تحویل ندادن بهشون میگم پول را برگردون میگه نمیدم چون کار انجام دادم و هر روز وعده های الکی میده. سه روز پیش به من گفتن در فلان سایت (جهت خرید دامین) ثبت نام کنم و شناسه کاربری براشون ارسال کنم. من هم ثبتنام کردم ولی شناسه را اشتباه دادم و ایشون بعد از سه روز هیچ عکس العملی نشون ندادن. حالا با توجه به اینکه هیچ قراردادی بین ما نوشته نشده و پول ها به حساب شخصی دیگه واریز شده (پیام های ایشون هست که گفتن بزنم به اون حساب) آیا امکان شکایت هست.ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
اول برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید و بعد اگر ترتیب اثر داده نشد شکایت بفرمایید
اگر نیاز به نوشتن متن اظهار نامه داشتید،با من تماس بگیرید