مشاوره حقوقی رایگان - مترجمی

سلام. من یه مشتری داشتم که به من یه کتاب اقتصادی برای ترجمه داده بود. توی زمان مقرر شده من کتابو بهش تحویل دادم ولی از کیفیت ترجمه راضی نیست و 200 تومن پولی که پیش پرداخت کرده بود رو میخواد. کل هزینه ترجمه کتاب 450 بوده البته اگه بیرون میداد ترجمه 1میلیون بیشتر میشد. الان سوال من اینه من موظف هستم 200 تومن رو به ایشون برگردونم یا خیر لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تعهدشما برای ترجمه,تعهد به نتیجه می باشد.اگرترجمه شما غلط بوده ,به منزله این است که کاری انجام نشده,لذا اگرترجمه درست وحسابی انجام ندادید بنظربنده مستحق اجرت مذکورنمی باشید وباید وجوه رابرگردانید.