مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت

درود بر شما. من خانه ای داشتم که با همسرم مشترک بود. به مشارکت دادیم. حال زمان انجام تعهدات ما در رابطه با انتقال سه دانگ از ملک به سازنده می باشد. اما اکنون درخواست انتقال وکالت طبقات مشخص شده سهم ایشان به صورت بلاعوض را دارند و من نسبت به سهم خود انجام دادم. می خواهم بدانم بعدا مشکلی برای سهم ما از آپارتمان های مشخص شده پیش نمی آید (طبقات اول و چهارم و نصف طبقه پنجم از آن ماست. و طبقات دوم و سوم و نصف طبقه پنجم از آن سازنده می باشد. در ضمن هرکدام از ما 26 میلیارد ریال چک انجام تعهدات نزد بنگاه داریم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید فقط سه دانگ را به سازنده انتقال بدهید. و نه مالکیت طبقاتی که هنوز ساخته نشده و....