مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی

با سلام
حدود 4ماه پیش از محل سکونتم (اپارتمانی که چندی پیش بنام همسرم کرده بودم) در پی یک بحث ساده و در پی ان فحاشی همسرم به خود و خانواده ام را داشت بیرون شدم و ناچارا به ملک مشترک با همسرم رفته و ساکن شدم. و بعد از2ماه بدلیل دوری مسافت از شهر واحدی را اجاره و در انجا ساکن شدم. همسرم 200سکه از400سکه مهرش را به اجرا گذاشته و حساب من مسدود شده و بنده نیز لزوم تمکین را از ایشان درخواست نموده ام. اموال من فقط 3دانگ از ملک روستاییست که با همسرم شریک هستم. به نظر شما چه اقدامی در قبال این رفتار باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب میشه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید درخواست ابطال سند کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
رجوع از هبه و ابطال سند رو بخواهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما تحت چه عنوانی به اسم همسرتون کردید هبه بود یا صلح یا مورد دیگه این مساله مهمه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر هبه نمودیدمی توانید نسبت به هبه آپارتمان رجوع نمایید یا مطالبه ثمن نمایید
سه دانگ فعلی که درآن ساکن هستید جزء مستثنیات دین محسوب می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به سوال شما مفصل است تماس بگیرید