مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در اجاره

من و دو نفر دیگه از دوستان شراکتی یک مغازه رو اجاره کردیم برای سالن ارایش
دوماه بعد از شراکت یکی از شرکا گفت که میخواد شراکت رو بهم بزنه و منو شریک دیگه باید بریم چون مغازه رو خودش پیدا کرده
پول کرایه اون ماه که مارو بیرون کرده و پول اب و برق و گاز رو از ما خواسته
باید بدیم یا میتونیم بگیم چون تو شراکت رو لغو کردی ما هزینه هارو نمیدیم ؟

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
هزینه مدت شراکت به نسبت سهم الشراکه بعهده همه شرکاست.
موفق باشید!