مشاوره حقوقی رایگان - اگر هیات تشخیص بر خلاف قانون بازگشت به کار را موجه نداند

باسلام
بنده از سال 1380 تاکنون بصورت دایمی در کارگاهی شاغل هستم ولی مدت 6ماه است که کارفرما تعمدا و بدون مانع خارجی کارگاه را تعطیل کرده است و گزارش بازرسان تامین اجتماعی هم در آبان و بهمن امسال در دو بازرسی تعطیلی کارگاه را تایید کردند.
کارفرما بنده را اخراج نکرده است ولی بنده بلاتکلیف هستم و نه حقوقی داده نه بیمه ای واریز کرده سعی دارد بنده را تحت فشار قرار دهد تا برم جایی دیگه کار کنم. مجبور شدم شکایت کردم اداره کار برای تعیین تکلیف و برگشت به کار .. در جلسه تشخیص نماینده کارفرما و کارگران نبودن آمدن صورتجلسه را امضا کردن تشریف بردن..کارفرما هم کارکرد بنده را تایید کرد از سال80 به بعد..بعد گفت که دارم کارگاه را سرامیک و نوسازی میکنم بعد از عید بیاید سرکارش.. ولی در رای هیات تشخیص کارکرد مرا تایید کرده است لکن بازگشت به کار بنده را موجه ندانسته و طبق ماده 165 قانون کار رد کرده است. درحالیکه بنده اصلا اخراج نشدم و در دادخواست شرح ماوقع دادم که بعلت تعطیلی موقت کارگاه بلاتکلیفم و مشخص نیست تا کی باید معطل بمانم و تعیین تکلیف بنده برای بازگشت به کار مشخص نشود. ضمنا هیچ قصور یا تخلف یا غیبت و خلاصه مشکلی نداشتن و حتی تذکر هم بهم داده نشده است.
حدود 70روز هم طول کشید تا هیات تشخیص. رای دهد 6هفته کشید تا ابلاغیه بیاد و جلسه تشکیل بشه و 16 روز هم بعد از آخرین جلسه طول کشید تا رای ثبت بشه درحالیکه در دادرسی کار کمتر از دوهفته بذای جلسه و کمتر از 1هفته برای صدور رای معین شده است ماده 101. البته کارفرما نفوذ بر روی نماینده اداره کار دارد چون قبلا هم پرونده داشته .. حال آیا میشود هیات تشخیص خلاف ادعای کارفرما رای عدم بازگشت به کار بده و این رای درست است یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید به رای
هیات تشخیص در هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما اعتراض نمایید