مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام من 5 سال که در یه برج بدون قرارداد کتبی کار میکنم زیر نظر یه پیمانکار ولی بیمه منو ساختمان رد کرده بود و‌ وزارت کار بازگشت به کار زد ولی مدیر ساختمان که گفت اگه بیای میدونم باهات چکار منم منو تهدید کرد میخام بدونم خانم مدیر با من چکار میخاد بکنه و الان نزدیکه 3 ماهه که ایام بیکاریم تکلیفش چیه و الان 35 روزه که از رای هیئت تشخیص میگذرد ولی نامه بازگشت به کار نیومده؟ اگه من برگردم به سر کار چند ماهه با من قرارداد ببنده بعد اخراجم کنه چی؟ حدود چند روز طول میکشد که نامه بازگشت به محل کارم برسه؟ ممنون

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

شماماده قانوکار قانونکار شکایت کیفریکنید180

یک وکیل

سلام " در فرض سوال بهتر است با رضایت کارفرما ادامه کار دهید وگرنه چونکه شغل شما از مشاغل دائمی محسوب نمی گردد و کار معین یا مدت موقت است بالاخره در پایان پروژه یا خاتمه مدت موقت قرارداد شفاهی پایان می یابد و اگر هم نوع کار شما به دلیل اهمال کارفرما در منعقد ننمودن قرارداد مدت موقت از لحاظ مراجع حل اختلاف کار وفق تبصره 2 ماده 7 قانون کار دائمی تلقی شده ، باز بدون رضایت کارفرما ، ادامه کار و دریافت مزد و مزایای قانونی به اجبار قانون حلاوتی ندارد . توافق و مصالحه با هم بهترین روش است .

یک وکیل

بنده با همکارم آقای گنجی موافق هستم و به شما مصالحه و سازش را پیشنهاد می کنم