مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب با حکم دادگاه

سلام. عذر میخوام تقریبا اسفند 98 یک میلیون وارد حساب من شد و در عرض دو دقیقه به حساب کسی دیگر انتقال پیدا کرد. فردای ان روز کسی به من زنگ زد و گفت پول من بوده و به حساب من واریز کنید. اما چون پول از حساب من به حساب کسی دیگر انتقال پیدا کرده بود. گفتم پول دیگر در حساب من نیست و بلافاصله همان روز اقدام به ثبت شکایت در ثنا کردم. و تشکیل پرونده دادم. و دیگر با ان کارت کاری نداشتم تا اینکه متوجه شدم بعد از یکسال حسابم مسدود شده. الان باید چیکار کنم. با توجه به اینکه من عضو ثنا بودم اما هیچ ابلاغیه ای مبنی بر شکایت شخصی از من برای من نیامده هست. و فقط ابلاغیه های مربوط به شکایت خودم هست. ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از بانک مربوطه جویا شوید با چه نامه ای و از طرف چه مرجع قضایی
حسابتان مسدود شده است ، سپس با مراجعه به آن مراجعه و ارائه دلایل و مدارک واریز و برداشت توسط شخص دیگر بیگناهی خود را اثبات کنید. پلیس فتا شهرتان هم می تواند کمک کند