مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت سند

سند منزل را برای یکی از اقوام ضمانت گذاشته ایم. حکم داد گاه صد میلیون جریمه و چهار ماه زندانه . متهم متواری شده . ما باید چکار کنیم سند مون آزاد بشه ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یا متهم را تحویل دهید یا مبلغی که به عنوان وثیقه تعیین شده است باید بپردازید تا از سند رفع توقیف شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متهم شخصا باید برای اجرای حکم خودرا به مرجع قضایی معرفی نماید ویا شما باید شخص متهم را به دادکاه معرفی نمایید وسپس نسبت به آزادی سند خود ورفع توقیف ان اقدام نمایید