مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با سند ملک در گرمدره

سند را برای زندانی مبلغ 200 میلیون تومان بازداشت کردم و اکنون زندانی متواری است ایا مشکل برای من پیش می اید و من ثنا ندارم چکار باید کنم ؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر زندانی متواری باشد دادگاه می‌تواند سند وثیقه را به اجرا بگذارد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام در صورت عدم معرفی متهم در زمان مقرر سندشما توقیف و به میزان وثیقه بفروش می رسه.میتونید ثنا ثبت نام کنید