مشاوره حقوقی رایگان - زمان مراجعه به کلانتری بعد از الکترونیک قضایی

سلام
من دیروز دفتر الکترونیک قضایی با صورت جلسه ای که مامور کلانتری بهم داده بود مراجعه کردم و کارمند اونجا بعد از ثبت سیستمی به من گفت پیامک که واست اومد برو پرینتشو بگیر ببر کلانتری
الان این پیامک واسم اومده:
شکوائیه شما با کد رهگیری ............... به كلانتري 129 جامي ارسال شد. جزئیات بیشتر در سامانه ابلاغ.
پس از رویت ابلاغیه مراجعه حضوری جهت پیگیری الزامی است

ولی تو سامانه ابلاغ که میرم، پرونده ها بروز نشده و بالا نمیاد
الان باید حتما صبر کنم تا سامانه بروز بشه و پرینت بگیرم؟
یا قبل از بروز شدن سامانه میتونم برم کلانتری؟