مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق السعی پرداخت نشده 7 سال

سلام
من از کارفرما به اداره کار بابت تمام حقوق و مزایا (حق بن. حق اولاد و مسکن) پرداخت نشده 7 سال کار کردم شکایت کردم ولی ترتیب اثر ندادند و گفتند قابل مطالبه نیست و فقط حق سنوات را در نظر گرفتند (چون دیگر آنجا کار نمیکنم ). الان که میخواهم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم میخواهم بدانم این درخواست من قابل رسیدگی است یا نه؟
یعنی این (حق بن، حق اولاد و مسکن) 7 سال را میتوانم مطالبه کنم یا فقط (حق بن، حق اولاد و مسکن) سال 97 محاسبه میشود؟
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

اميرعلي  مهاجرسلطاني

اميرعلي مهاجرسلطاني :

استان :

با توجه به اینکه از تاریخ قطع رابطه کاری شما بیش از 7 سال گذشته ادعای شما مشمول مرور زمان شده

پرسشگر :

سلام
از قطع رابطه کاری ما 7 سال نمیگذره من 7 سال اونجا کار کردم و حق السعی این 7 سال به من پرداخت نشده از قطع رابطه کاری ما ده روز میگذره

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام شما میتوانید کل حقوق خود را مطابق قانون کار بگیرید.. ولی در ابتدا مشکل شما باید در اداره کار و هیئتهای مستقر در اداره کار مورد بررسی قرار گیرد بعد اگه حکم به ضرر شما صادر شد میتونید به دیوان مراجعه کنید

پرسشگر :

سلام به اداره کار مراجعه کردم حق سنوات 7 سال برام محاسبه شد ولی عیدی و پاداش ، مرخصی ، حق بن ، اولاد و مسکن فقط سال 97 را محاسبه کردن و گفتن اون 6 سال دیگه چیزی بهت تعلق نمیگیره میخوام بدونم واقعا همینطوره یا برای کمک به کارفرما اینطور بهم گفتن و نظر قانون کار و دیوان در این باره چیه؟
ممنون

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر .فقط حق سنوات.یاالله