مشاوره حقوقی رایگان - کمکم کنید (اداره کاری)

سلام من در اداره کار شکایت کردم برای گرفتن حقوق. در جلسه هیئت تشخیص چون کارفرما تسویه حساب اورد رای من رد شد بعد در هیات حل اختلاف اعتراض کردم کارفرما نیامد و گفتن که طبق دادخواست رای صادر میشود ولی بعد از دادن جواب دیدم رای من رد شده در ضمن تسویه حساب مربوط به قبل بوده و همچنین کارگرانی که مثل من شکایت کرده بودن اداره کار تسویه حساب انها را قبول نکرد که دقیقا مثل تسویه حساب من است ولی مال من رو قبول کردن در صورتی که نشان انها نیز دادم و باز رد کردن چکار کنم. اگر بخواهم اعتراض کنم باید در دیوان عدالت اعتراض کنم که زمان بر است راهی سریع تر به من پیشنهاد کنید در ضمن من مدیر عامل آن شرکت بودم ولی در اداره کار بیان نکردم چون گفتند که رسیدگی نمی شود خواهشن راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام
روند پرونده از لحاظ شکلی روش صحیح خود را طی نموده چاره هم نیست طبق قانون جهت رسیدگی به اعتراض شما باید پرونده به دیوان عدالت اداری ارسال گردد، در خصوص اینکه شما مدیر عامل آن شرکت بوده ايد یا کارگر فرقی ندارد چون هر دوی عنوان در صلاحیت قانون کار قرار میگیرد رابطه استخدامی سمت مدیر عاملی شرکت تحت هیچ عنوان قانون خاصی قید نگردیده و به نوعی مشمول قانون کار میباشد، در مورد تسویه حساب سوال هايي دارم که اگر امکانش هست تماس بگیرید تا در صورت لزوم اقدام قانونی مناسب را برای شما پیشنهاد دهم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید در دیوان عدالت اعتراض کنید و در این مورد هرچند طولانی اما رای به نفع کارگر صادر می شود
با عنایت به سمت شما در محل کارتان امکان صدور رای به نفع شما بسیار اندک است اما باید اطلاعات بیشتتری از شما داشته باشم

محسن رسولوی بنیسی

جناب آقای محسن رسولوی بنیسی:

با سلام؛ تنها راه پیش روی شما اعتراض به رای هیات حل اختلاف در دیوان محترم عدالت اداری است. در ضمن آرای صادره در خصوص دیگر کارگران و خدمه شرکت موصوف را نیز ضمیمه اعتراض خویش نمایید. اضافه می نماید که اگر شما مدیرعامل خارج از هیئت مدیره می باشید؛ هیچ منعی در خصوص مطالبه حق و حقوق توسط شما وجود ندارد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام فقط دیوان عدالت
آن همم با تکیه بر یک لایحه قوی
هر چد زمان بر است اما عموما رای به نفع کارگر صادر می شود و برگشت به کار خواهید شد با همه خسارات و حقوق
در صورت مشاوره بیشتر می توانید با شماره زیر تماس حاصل نمایید
ساعت 18 الی 20