مشاوره حقوقی رایگان - خودرو اقساطی

با سلام. بنده در سال 95 یک خودرو قسطی از یک بنده خدایی خریداری نمودم و تعداد 8 فقره چک داشته بود. ماشین را قولنامه کردیم به همان مبلغی که ایشان پرداخت کرده بود ولی به جز کارت و بیمه ماشین هیچ مدرکی به من ندادند ولی بنده به دلیل ناتوانی مالی فقط یک فقره ازچک های ایشان را پرداخت کردم و به دلیلی پرداخت نکردن چک ها نمایندگی یک ماه پیش خودرو را توقیف کرد. حال بنده تمام بدهی را پرداخت کردم و بیمه ماشین را هم به اسم خودم است و قبض پارکینگ هم به اسم خودم است. حال ایشان میتواند ادعا کند که ماشین را به بنده ندهد؟ بنده تمام بدهی به نمایندگی را پاس کردم و حال خودرو دیگر شکایت ندارد. ممنون جواب بدید.

پاسخ ها :

هوشنگ باقر پور

هوشنگ باقر پور :

استان :

سلام
شما باید ببینید که کدوم مرجع قضایی ماشینو توقیف کردند با اثبات پرداخت اقساط ماشین آزاد میشه