مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه تاخیر اقساط خودرو قسطی

باسلام بنده سال94 ماشین سواری اقساطی خریدم که 4 ماه بعد بدلیل مشکلات مالی به نمایندگی که ازش خریدم مراجعه کردم و شخص مدیر اونجا ماشین و قولنامه کرد و ازما خرید و در قولنامه متعهدشد که 2 روز قبل از سر رسید چک های اقساط پول قسط و به حسابم واریز کنه تا مشکلی برای پرداخت چک های اقساط پیش نیاد ولی متاسفانه ایشان هم بعد از قولنامه یک ریال پرداخت نکرد و من موندم 4 سال و کلی چک برگشتی اقساط درحسابم خلاصه شریک ماشین و توقیف کرد و خریدار کل مبلغ اصل اقساط و به حسابم واریز کرد و چکهای اقساط همه پاس شد ولی چون 4 سال دیر پرداخت شد مبلغ 30 ملیون تاخیر و دیر کرد اقساط از خریدار گرفتن و ماشین و آزاد کردن . حالا رفته از ما شکایت کرده که شما باید دیر کردها و مبلغ 30 ملیون جریمه را باید شما پرداخت کنی و ما را به دادگاه کشوند و حالا قاضی هم رای داده که شما باید پرداخت کنی و ما را محکوم کردن .
آیا با توجه به به تعهد خریدار در قولنامه و ندادن پول اقساط من باید محکوم باشم؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

پرداخت جریمه تاخیر پرداخت اقساط خودرو فروش خودرو اقساطی خودرو اقساطی خودرو