مشاوره حقوقی رایگان - ملک در حریم

با سلام و خسته نباشید. ما یک قطعه باغ داریم و الان میخواهم بفروشم. سند شش دانگ پلمب شده سال 86 داریم و همچنین سند مشاع سال 51 اون زمان شرکت زراع ریشه ها زده و بعدا تحویل ما داده و الان میخواهم بدونم در بستر و حریم که از زمین ما رد میشه، میتونم ساخت ساز کنیم؟ اگر پروانه ساخت نمیدن، آیا این ملک مال آب رسانی یا آب رسانی باید از ما خریداری کنند؟

پاسخ ها :

نویدسعیدی

جناب آقای نویدسعیدی :

سلام هرگونه ساخت و سازی نیازبه پروانه دارد و حریم از ساخت مستثنی بوده واصولا آب رسانی ازشماخریداری مینماید