مشاوره حقوقی رایگان - امکان تفکیک و انتقال سند

با عرض سلام و وقت به خیر
اینجانب یک قطعه زمین از اراضی تفکیکی بنیاد شهید با مجوز ساخت از شهرداری خریداری نمودم که در هنگام انتقال سند زمین هیچ مشکل ثبتی وجود نداشت و پس از استعلام سند به نام بنده تنظیم گردیده است. بنده زمین فوق را احداث و تبدیل به 12 واحد مسکونی نمودم و پس از اخذ پایان کار از شهرداری مربوطه جهت تفکیک به اداره ثبت مراجعه نمودم و با ممانعت اداره ثبت نسبت به تفکیک ملک مزبور به دلیل اطلاعیه آب منطقه ای نسبت به اینکه ملک مزبور در محدوده حریم بستر قرار دارد مواجه شدم. بنده پس از 4 سال مراجعه به آب منطقه ای، اداره ثبت، شهرداری و بنیاد شهید به هیچ نتیجه ای نرسیده ام و طی این 4 سال از طرف خریداران واحدهای ساختمان مذکور مورد مواخذه قرار گرفته ام که اکنون اهالی نسبت انتقال سند و درخواست ضرر و زیان دیرکرد انتقال اقدام قضایی نموده اند. لذا خواهشمندم در دو سوال بنده را راهنمایی فرمایید: اولا با توجه به این که در این منطقه حدود 4000 واحد مسکونی مشکل بنده را دارند و در این مورد اداره آب منطقه ای، وزارت نیرو و نماینده محترم مجلس منطقه در جریان هستند و نسبت به این مشکل اهالی منطقه تلاش میکنند، آیا بنده تحت پیگرد قرار میگیرم یا خیر. دوما از کدام اداره ی بنده بایستی جهت احقاق حقوق خود شکایت نمایم.
پیشاپیش از بذل توجه شما متشکرم.

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، خیر تحت پیگرد قرار نمیگیرید ، مرجع مراجعه و پیگیری شما اداره آب منطقه ای است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید شکایت بر علیه اداره ثبت و شهرداری مطرح نمایید چون شما دارای پروانه ساخت از شهرداری هستید پس اداره ثبت مکلف است که برای شما سند مالکیت صادر نمایید
اگر زمین در حریم بستر بوده پس چرا شهرداری به شما اجازه ساخت داده است و چرا شهرداری قبل از ساخت ، به شما اطلاع نداده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید