مشاوره حقوقی رایگان - ارث به خواهر و برادر ناتنی

سلام. عمه من فوت کردند و ایشون از همسرشون جدا شده بودند و دخترشون هم دوازده سال قبل فوت کرده اند. پدر ایشون (پدربزرگم) با مادر عمه ام ازدواج کردند ولی بعد از تولد عمه ام جدا شدند. مادر عمه ام مجددا با شخص دیگری ازدواج کردند و بچه دار شدند. پدر ایشون (پدربزرگم) هم با شخص دیگری ازدواج کردند و بچه دار شدند. الان که عمه ام فوت کردند از نظر قانونی تمام خواهران و برادران مادری و پدری ارث می برند؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خواهر و بردارهایی که پدر و مادر مشترک هستند و انهایی که تنها با مادر مشترک هستند، بله در ارث سهمیم می شوند.

عبدالخالق عباس پور

عبدالخالق عباس پور :

استان :

برادر و خواهر عمه تان از جهت پدری و برادر و خواهر عمه تان از جهت مادری ارث می برند