مشاوره حقوقی رایگان - ارث میراث پدر

سلام وقت بخیر بنده چهار خواهر و دو برادر دارم که یکی از برادرهایم فوت کرده با توجه به این که وصیت نامه پدرم مفقود شده خواهرهای من برای تقسیم اموال ادعای برادری دارند و زمین‌هایی که سال‌ها در آن زراعت کرده‌ ام و آباد نموده‌ام را ادعای سهم می‌کنند چگونه می‌توانم بدون مراجعه به قانون از حق خود دفاع کنم این هم در نظر داشته باشید که سود زراعت بنده با توجه به رضایت پدرم بوده و و یک سوم از سود زراعت را دریافت می‌نمودم و پس از فوت پدرم خواهرهایم به محصولاتم مزاحمت ایجاد می‌کند و باعث شده است زندگی بنده مختل شود با تشکر از سایت خوبتون امیدوارم من را در این راستا راهنمایی کنید خدانگهدار

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .