مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب خودرو

با سلام.
(( برای بنده پیامک تذکر کشف حجاب برای بار اول آمده در میدان هفت تیر در صورتی که ماشین بنده از چند روز قبل از آن تاریخ و تا سه روز بعد اون تاریخ (حدود یک هفته) در تعمیرگاه بوده واقع در کیلومتر 10 جاده مخصوص و از زمان تحویل تا ترخیص خودرو فقط 2 کیلومتر کارکرد داشته و فرم پذیرش تعمیرگاه رو هم دارم. به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کردم و فرم اعتراض رو پر کردم و فرم تعمیرگاه رو پیوست کردم ولی بعد از ده روز که مراجعه کردم گفتند در سیستم پاک نشده و اعتراض شما رد شده. گفتم به من مدرکی ارائه کنید که اگر واقعا ماشین من بوده من از تعمیرگاه شکایت کنم چون کیلومتر ماشین فقط 2 کیلومتر تغییر داشته. گفتند ما موظف نیستیم به شما مدرک ارائه کنیم. لطف میکنید بفرمایید من الان باید چکار کنم، میتونم از پلیس امنیت اخلاقی شکایت کنم، اگر بله بفرمایید به چه صورت؟
و یا اینکه باید بصورت دیگری اقدام کنم؟))
یکی از وکلای محترم لطف کردند و پاسخ بنده را به این صورت دادند که :
(با درخواست کتبی تقاضای ارائه فیلم دوربین را کنید)
ولی بنده این درخواست در همان روز مراجعه مطرح کرده بودم که در جواب به من گفتند لزوما توسط دوربین ثبت نمی‌شود و ماموران ما هم گزارش می‌کنند و ما موظف به ارائه مدرک به شما نیستیم و فقط در صورت درخواست دادگاه و قاضی پاسخ میدهیم
لطفا به من بگید باید چی کار کنم؟ می شود از پلیس امنیت اخلاقی به مرجعی شکایت کرد؟
راه کاری دیگری هست؟
ضمنا من طی ایمیلی این موضوع رو با پیوست مدارک تعمیرگاه برای پلیس 197 فرستادم ولی به ایمیل من هیچ پاسخی ندادند.
خواهشا من رو راهنمایی فرمایید.
متشکرم.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازپلیس امنیت بامدرک تعمیرگاه وکیلومترشکایت کنیدودوربین هم بعنوان مدرک مطرح کنید.اگرنمی توانیدبه دفتربیایید.ظریفی09121022422