مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دو دانگ خانه

با سلام و احترام.
دو دانگ از شش دانگ خانه نیمه ساز و 114 عدد سکه بهار آزادی به عنوان مهریه تعیین شد. برای دو دانگ خانه وکالت نامه بلاعزل و صلح نامه به من داده شده است و الان در شرف جدایی هستیم. من چگونه میتوانم این دو دانگ را به پول تبدیل کنم که بعدا دردسر ساز نشود؟ آیا میتوانم این دو دانگ خانه را به دایی خودم واگذار کنم؟ چگونه میتوانم بفروشم؟ لطفا من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید دو دانگ خانه را به هرکسی که دوست دارید بفروشید و یا اینکه پس از اخذ گواهی عدم امکان افراز ملک ،به دادگاه حقوقی محل وقوع ملک ، دادخواست فروش مال مشاعی بدهید و دادگاه پس از احراز عدم امکان افراز ملک ، کل منزل را فروخته و سهم هریک از شرکا را میپردازد.
موفق باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این دو دانگ بعنوان مهریه شما می باشد و در مالکیت شماست و هرکاری میتونید بکنید