مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام . برای ازدواج قرار بود همسرم دو دانگ خانه به نام من بزند ولی از آن جایی که خانه تکمیل نبود به پیشنهاد دفترخانه 50 سکه تمام بهار آزادی مهر کرد و در عقد نامه ثبت شد . با توجه به این که به پیشنهاد دفتر خانه بوده و دوستان و خانواده حضور داشتند میتوان دو دانگ خانه را گرفت؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرآنچه در دفترخانه و سند ازدواج آمده ملاک‌است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق سند ازدواج می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و اگر در سند ازدواج در خصوص دو دانگ صحبتی نشده باشد کاری نمیشه کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آیا قرار شما در جایی ضبط و ثبت شده است. اگر در سندی 2 دانگ خانه مکتوب نشده باشد شما تنها مستحق 50 سکه تمام بهار آزادی از بابت مهریه می‌باشید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بر اساس چخ موضوعی دو دانگ را می‌خواهید؟
در عقد نامه هر چه قید شود قابل دریافت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق سند ازدواج می توانید مهریه خود را مطالبه کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

خیر.مبنا مهریه درج شده در سند ازدواج است.تحت عنوان دیگری در دفتر اسناد رسمی راجع به دو دانگ‌خانه اقدام کنید.

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام.نخیر فقط چیزی که در عقدنامه ثبت شده قابل مطالبه هست

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر ارجمند.
خیر، در خصوص سوال شما، صرفا بابت 50 سکه تمام بهار آزادی مهریه قید شده در سند ازدواج میتوانید اقدام نمایید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام جنانچه بجای دو دانگ منزل 50 سکه تعین شده باشد دو دانگ قابل مطالبه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر آنچه که در سند ازدواج آمده است ملاک است