مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به حساب

سلام من از یکی از اشناها مبلغ 200میلیون قرض خواستم و اونم فرستاده به حسابم بعد فهمیدم که ممکنه طرف از طریق نامشروع یا خلاف پول به دست میاره و خلافکاره. ولی به من پول قرض داده ایا ممکنه برای من مشکلی پیش بیاد اگر از پول خرج کنم. مثلا اون شخص رفته باشه دزدی و اموال طرف رو فروخته باشه و از اون پول به من بده ولی به من نگه اون پوله که برای تو فرستادم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مشکلی برای شما ایجاد نمی شود مگر شما از موضوع اطلاع داشته باشید که در اینصورت شما هم مرتکب جرم شده اید و....