مشاوره حقوقی رایگان - اخذ جواز ساختمان در زمین کشاورزی

باسلام واحترام
من یک زمین کشاورزی در یکی از روستاهای شهرستان مینودشت استان گلستان به متراژ 1000متر دارم که پتانسیل خوبی واسه احداث واحدهای گردشگری و بوم گردی داره
میخواستم بدونم برای کسب جواز احداث بوم گردی چکار کنم؟ اصلا جواز برای ساخت به زمین کشاورزی میدن؟

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
باید اول بتونین تغییر کاربری بگیرین تا بتونین توش ساخت و ساز کنید
و چون کاربریش کشاورزیه بعید میدونم بتونید تغییر کاربری بگیرید