مشاوره حقوقی رایگان - شماره شاکی

سلام. چطوری میتونیم بدون رفتن به دادگاه شماره شاکی رو از پرونده پیدا کرد. آخه پرونده نیابت بود و برگشته شهرستان. دادگاه شهر هم جواب نمیده میگه باید برید همونجا که نیابت خورده ازش. تو ثنا نمیشه پیدا کرد. میخاییم باهاش توافق کنیم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
از طریق شعبه و دادگاه می توانید شماره تماس شاکی پرونده را داشته باشید علی الخصوص در پرونده اصلی در قسمت اظهارات شاکی قطعا مشخصات فردی و نشانی و شماره تماس ایشون هست.