مشاوره حقوقی رایگان - اخراج عضو در شرکت تعاونی

سلام. بنده مدیر عامل تعاونی مسکن هستم که اکثر اعضای آن را کارکنان واجد شرایط یکی از ادارات دولتی تشکیل میدهد. هیات مدیره با استفاده از اختیارات خود وفق ماده 12 اساسنامه شرکت که اشعار میدارد: هیات مدیره میتواند هر شخصی را که در روند اهداف تعاونی کمک کند به عضویت در آورد. تعدادی از اشخاص واجد شرایط قانونی خارج از کارمندان دولتی را به عضویت پذیرفته است و پس از طی مراحل قانونی از قبیل استعلامات فرم جیم و مالکیت شخصی، تقاضای زمین دولتی با کاربری مسکونی جهت همه اعضاء ( اعم از کارمند و غیر کارمند داده است). حال مدیر کل اداره دولتی اظهار داشته است با توجه به این که شما کارمنددولت و سرشناس هستید باید اعضای غیر همکار راخارج کنید.
توضیحات تکمیلی: تعاونی در مکان استیجاری و با استفاده از سیستم و لوازم التحریر و کارمند به صورت خصوصی اداره میشود. تاکنون حتی یک برگ سفید برای اداره هزینه نداشته است. فقط به خاطر در دسترس بودن هیات مدیره و مدیرعامل همکار و کارمند دولت هستند.

1-آیا اظهارات مدیرکل محترم مبنی بر خروج اعضای غیر همکار به دلیل استفاده از رانت قانونی است؟ آیا مثلاسخت گیری و تبعیض اداره مسکن در خصوص همکاری با تعاونی و سفارش مدیر کل ما بر همکاری اصولا رانت محسوب میشود و متعاقبا می تواند مشکلاتی را برای اداره دولتی ایجاد کند یا خیر؟
2-به فرض تایید پس جایگاه اجرای اختیارات قانونی هیات مدیره در خصوص ماده 12 اساسنامه تعاونی مسکن کجا هست؟ آیا مخالف اصل آزادی تعاونی ها نیست؟
3- به فرض غیر قانونی بودن اظهارات مدیر کل، نحوه اقدام و الزام اداره مسکن به ادامه عملیات پرونده چگونه خواهد بود؟
خواهشمند است مراتب به صورت مستند و مستدل اعلام گردد و در صورت داشتن هزینه مشاوره از طریق کارت به کارت تقدیم میگردد.

پاسخ ها :

اخراج عضو در شرکت تعاونی اساسنامه شرکت تعاونی شرکت تعاونی اعضای شرکت تعاونی