مشاوره حقوقی رایگان - وام روی سند ملک

سلام. خانه اى خريدارى كردم كه زمان سند گذارى ادعا شد كه كسى سند را جعل كرده و روى سند وام گرفته شده، سند اصلى گم شده و ارگان وام دهنده طرحى ارائه داد كه تبانى بين دو نفر بوده و به علت عدم پرداخت وام، ملک برای آن ارگان است. قيمت ملک از مبلغ وام خيلى بيشتر است. من مى توانم مبلغ وام را پرداخت كنم و سند را به نام خودم بزنم؟ ضمنا فرد جاعل متوارى است.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

قطعاً هر شخصی می‌تواند به نیابت از وام گیرنده نسبت به تصفیه حساب اقدام کند
چون سند در رهن هست قانونا بدون اجازه مرتهن (شخصی که وام داده و سند در رهن وی می‌باشد) اجازه انتقال ندارد
بنظرم شما تصفیه کنید و سند را بنام خود کنید البته اگر از فروشنده وکالت ندارید و یا خود فروشنده حاضر به امضای سند نباشد با بیع نامهای که خریداری کرده آید میتوانید به طرفیت فروشنده ای که مالک هست مطرح و دعوی الزام به تنظیم سند تقدیم دادگاه محل وقوع ملک نمایید