مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیط مهریه

سلام. در دادگاه مهریه رو چطوری تقسیم بندی میکنند؟ همسر بنده در خواست اعسار برای پرداخت مهریه داده و چیزی هم ندارد. شغل آزاد دارد ولی نمیدونم کجا کار میکنه. ماشینش هم دو سال قبل از اقدام مهریه فروخته و پولش رو به خانواده اش داده.. در واقع بنده مدرکی هم ندارم برای توان پرداختش.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
با توجه به درآمد و توانایی پرداخت شوهر و شغل و هزینه های زندگی که بر عهده دارد تقسیط انجام میشود.