مشاوره حقوقی رایگان - امر مختومه

با سلام وخسته نباشید. نگارنده از سال 1358 لغایت آذر 1367 . با داشتن دیپلم تحت عنوان کارگر زیرپوششی در مقابل شغل های محوله حسابداری فروش در شرکت نفت انجام وظیفه نموده. والا حداقل دستمزد کار 567ریال شروع و در پایان آذر 67 به مبلغ 1287ریال بوده و در تاریخ بیست دوم آذر 97به کارمند رسمی شرکت نفت ارتقا پیدا نمودم. و از قانون کار خارج شدم و در اولین روز کارمندی شرکت مبادرت به پایه حقوق کارمند معادل nریال اختصاص داد . ......تا اینکه در سال 1380 شرکت نفت مصوبه ای تحت عنوان اصلاح حقوق کارمندان ارتقایی صادر. که سی برابر آخرین روز دستمزد کارگری سی برابر گردد و عدد حاصله جایگزین پایه حقوق اولین روز کارمندی گردد و مصوبه اجرا شود ... شرکت در سال 1381 جهت اجرای مصوبه کارمندی مبادرت به تهیه دستمزد معادل تلمبه چی به مبلغ 1700 می نماید و پس از سی برابر کردن مصوبه کارمندی را اجرا می نماید از آنجاییکه آخرین دستمزد دوران کارگری هم داشتم و چرا آنرا سی برابر نکردند. بعد از پرس جو متوجه شدیم و آنرا هم بدست آوردیم در سال 1362وزارت نفت اطلاعیه برای کارگران زیر پوششی صادر می نماید که مصاحبه کاری مدرک توان کاری سابقه. تعیین دستمزد شوند و بعد به کارگر رسمی تبدیل وضعیت یابن و آنهایی هم که دیپلم دارند بعد از رسمی شدن کارگری و تعیین دستمزد شدن به کارمندی ارتقا یابند . ....به همین دلیل طرح دعوی با این مضمون که شرکت اطلاعیه کارگری در زمان خودش انجام نداده و حال با صادر شدن مصوبه کارمندی که ارتباط به آخرین دستمزد دارد در سال 81با درست کردن دستمزد فرضی. مصوبه کارمندی اجرا شده شکایت نمودم که واحد حقوقی شرکت فرم ایجاد دستمزد سال 81 و چرخش آن در پاکت حقوق کارمندی و کارت حقوق کارمندی کلا سیر گردش کارمندی به دیوان اعلام و دقیقا دیوان هم جریان چخس مصوبه و پایه حقوق شما با اجرای مصوبه مثلا از 1000ریال شده 1500 ریال و به رد شکایت مبادرت نمود. خوب منظور من دستمزدی که می بایست بابت اجرای بخشنامه کارگری بدست می آمد در اجرای مصوبه مد نظر قرار بدهد ... در نهایت در سال 93در اداره کار محل کار کارگری طبق آخرین لیست بیمه و مدارک و مستندانت که به امضا مسولین همین شرکت که گواهی بر شغل محوله و بخشنامه کارگری سال 62 شکایت نمودم که در نهایت اداره کار. آخرین دستمزد در آذر 67مبلغ 2415ریال تعیین و توسط اجرای احکام هم تعدیلات آن ایام دریافت داشتم. دنبال اجرای مصوبه کارمندی با آخرین دستمزد.رای اداره کار بودم که شرکت نفت به دیوان جهت ابطال رای اقدام که رای اداره کار تایید. بعد به دادگستری تحت این عنوان که چون یکبار در دیوان طرح دعوی نمودم که در بالا توضیح دادم. اداره کار حق رسیدگی نداشته و امر مختومه است دادگستری هم به رد شکایت شرکت منتهی شد به دادگاه تجدید نظر اعتراض و دادگاه تجدید نظر به استناد رای دیوان در سال 82 مبادرت به ابطال رای می نماید. به دادگاه تجدید نظر اعلام نمودم شکایت بنده در سال 82 بابت تعیین دستمزد در دوران کارگری و اثرات آن در اجرای مصوبه کارمندی بوده و در مقام کارمند هم شکایت نمودم. و دیوان بدون دادگاه اولیه حق رسیدگی به شکایت کارگر ندارد به مصوبه کارمندی که در واقع چرخش آن رسیدگی نموده. و شما هم از ابتدا حق ورود به رای قطعی اداره کار بابت تعیین دستمزد و تعدیلات آنرا نداشتید. حال پرونده بعد از اعاده دادرسی توسط اینجانب ارجاع شده به کارشناس. لطفاً راهنمایی بفرمایید چگونه و طبق چه ماده اثبات کنم که مشمول امر مختومه نمی باشد و شکایت به اداره کار هم برای اولین بار بوده . با سپاس فراوان

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

خیلی سئوالتان زیاد است باید 100 تومان مشاوره به کارت بریزید پاسخ بگیرید یا حضورا به وکیل مراجعه کنید