مشاوره حقوقی رایگان - امر به مختومه

با عرض سلام
بنده اختلاف ملکی با فروشنده دارم ایشان بابت اضافه مساحت از بنده شکایت کرد برای فسخ قرارداد ولی دادگاه بدوی رای به بیحقی ایشان حکم داد فروشنده درخواست تجد نظر کرد و گفت در قرارداد بند داوری هست پرونده به داوری ارسال شد. و داوری مبلغی معین کرد تا بنده پرداخت کنم و حکم به نفع فروشنده صادر کرد بنده از دادگاه بدوی تقاضای ابطال رای داوری را کردم و دادگاه بدوی رای داوری حکم به ابطال صادر کرد و دادگاه تجدید نظر با ابطال حکم داوری موافقت کرد . ولی فروشنده مجددا در همان شعبه دادگاه بدوی درخواست فسخ معامله را داد و متاسفانه دادگاه حکم فسخ معامله را داد
لطفا راهنمایی بفرماید آیا دادگاه میتونه بر خلاف حکم قبلي رای صادر کنه ایا ا مر به مختومه محسوب میشه . چکار باید بکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

حبیبه خالقی ماهانی

سرکار خانم حبیبه خالقی ماهانی :

سلام بایستی مدارک و آرای صادره شما توسط یک وکیل بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسیار پرونده پر تهدید اسیبی داشتید بدون رویت احامم و نستندات

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نمی توان به این صورت در مورد آن اظهار نظر کرد باید مدارک بررسی شود و با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمی تواند مگر اینکه رای از اعتبار امر مختومه برخوردار نبوده باشد برای مثال سبب دعوی تغییر کرده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند برسی اوراق و گفت و گوی متقابل می باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرونده شما قرار داد و آرای صادره می بایست دقیقاً بررسی گردد و در معرض تضییع حق هستید اگر امکانش را دارید وکیل بگیرید و یا حداقل لایحه های تخصصی تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد دادنامه صادره است
باید ابتدا مشخص گردد که آیا موضوع اعتبار امر مختومه دارد یا خیر و
آیا دعوای اول با دعوای دوم یکسان است یا متفاوت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اگر مابه التفاوت متراژ را پرداخت می کردید با این مشکل مواجه نمی شدید حالا هم فقط باید تجدید نطرخواهی کنید