مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمل مواد مخدر

سلام، وقتتون بخیر. همسرم مسافرکش بودند. مسافری سوار کردن که نزدیک ایست بازرسی به بهانه سرویس بهداشتی پیاده میشه و دیگر هم نمیاد. بعد از چند ساعت همسرم درون ساک های اون رو نگاه میکنه 25 کیلو تریاک بوده. میاد بندازتشون که گشت به او شک میکنه و میوفته دنبالش و حین تعقیب و گریز 18 تا تیر هم به ماشین میزنند و اون رو میگیرند. الان با قرار وثیقه 400 تومن سند بیرون هست تا موقع دادگاه. حالا میخوام بدونم آیا تبرئه میشه یا نه؟ اگر نمیشه حکم اون چی هست؟ چقدر زندان و چقدر جریمه دارد؟ حبس تعلیقی هست یا تعزیری؟ میشه زندانش رو خرید؟ اینکه تیر هایی که به او زدند رو حساب میکنند؟ اینکه هیچ سابقه ای هم ندارد روی حکمی که میدهند تاثیر دارد یا نه؟ ممنون میشم دقیق به من جواب بدید.
باتشکر و خسته نباشید خدمتتون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 4- هرکس بنگ، چرس، تریاک، شیره، سوخته و یا تفاله تریاک را به هر نحوی به
کشور وارد و یا به هر طریقی صادر و ارسال نماید یا مبادرت به‌تولید، ساخت، توزیع
یا فروش کند یا در معرض فروش قرار دهد با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد
مذکور به مجازاتهای زیر محکوم می‌شود:
1- تا پنجاه گرم، تا چهارمیلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق.
2- بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، از چهارمیلیون تا پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی
و بیست تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم‌بداند تا سه سال حبس.
3- بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال
جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و سه تا پانزده سال‌حبس.
4- بیش از پنج کیلوگرم، اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تأمین زندگی متعارف
برای خانواده محکوم.