مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ارثی از یکی از وراث

سلام، خسته نباشید. 7 قطعه باغ سنتی در حضور چندین شاهد خریدم و مبایعه نامه نوشته و سند اصلی باغ ها رو هم تحویل گرفتم که به صورت برگ عادی است. حدودا 50 سال پیش نوشته شده طبق همون سند ها بنده خریدم. حالا برای تحویل باغ ها چندین بار رفتم. خانواده میگن مال اون نبوده و به شما فروخته. مال ورثه است و چند نفر هستیم. من باید چی کار کنم؟ 5 سال هست خریدم تا به حال نرفتم محصول باغ ها رو استفاده کنم.کجا و چی متنی بنویسم که باغ ها رو تحویل بدن و وارثین بیان امضا کنند. راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست ابطال معامله فضولی و مطالبه ثمن با کلیه غرامات و خسارات وارده باید داده شود. به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده تا دادخواست ثبت کنید