مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم چاه آب

با .سلام
بنده در تاريخ 99/2/15 يك سهم از بيست و چهار سهم يک چاه آب رو به قيمت 250 ميليون خريدم و بعد از مدتي متوجه شدم كه چاه صنعتي است و امكان برداشت و جابجايي آب به زمين ديگر جهت كشاورزي وجود ندارد. جهت شكايت به دادگاه مراجعه كردم ولي دادگاه گفت كه امكان ثبت دادخواست در خصوص چاه به هيچ عنوان وجود ندارد. ميخواستم بدانم كه همچين چيزي امكان دارد؟
اگر وجود دارد چگونه ميتوانم دادخواهي كنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست فسخ معامله به دلیل مسلوب المنفعه بودن مبیع و استرداد ثمن معامله بدهید