مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و کارت ملی المثنی

سلام. من کارت ملی و شناسنامه ام در پست انگلستان مانده و به دلیل شیوع کرونا و لغو پرواز ها تا ماه ها به دست من نمیرسه.
پاسپورت من تا چند روز دیگر رو به منقضی شدن هست.
میخواستم درخواست صدور المثنی برای شناسنامه و کارت ملی بدهم تا بتونم پاسپورت رو تمدید کنم. پس از دریافت شناسنامه و کارت ملی فعلی، امکان ابطال شناسنامه و کارت ملی المثنی هست یا نه؟

پاسخ ها :

درخواست شناسنامه المثنی کارت ملی المثنی ابطال شناسنامه شناسنامه ثبت احوال