مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف خودرو شرکت

سلام. من استخدام شرکت لبنیات شدم به عنوان رانندگی پخش لبنیات در تاریخ 99/11/1 به علت لغزندگی جاده تصادف کردم. با کسی تصادف نکردم و انحراف شدم و به گارد ریل جاده زدم. ماشین واژگون شد خودم مصدوم شدم و شرکت قراردادی مبنی بر این که من راننده او شرکت هستم ندارد قرارداد کارگری دارد و الان شرکت از من دادخواست حقوقی زده و از من خسارت و هزینه خواب خودرو را میخواهد. ممنونم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

خسارت تصادف خودرو شرکت تصادف کارگر مطالبه خسارت خواب خودرو در تصادف تصادف