مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی و تهدید ناموسی

باسلام، حدودا 3 سال هست یکی از اقوام شوهرم پیگیر بنده می باشد و به عناوین متعددی در برنامه واتساپ و حتی پیامک و تماس مزاحمت ایجاد مینماید و هر بار به شکلی دعوت به دوستی با ایشان رو به من پیشنهاد میدهد گرچه بارها شوهر بنده برخورد کرده اند اما حیاء و غیرتی از جانب آن آقا دیده نمیشود، من مدارکی دال بر مزاحمت در برنامه واتس آپ از ایشان دارم ، ضمنا این آقا تهمت به اینکه من با شخص دیگری ارتباط دارم و حتی نمیشناسم ایشون رو هم میزنن و تهدید همیشگی ایشون هست و یه مدتی هست این تهمت را بهانه ی تهدید میکنن و مزاحم میشوند و من شوهرم را حتی در جریان گذاشته ام ولی متاسفانه شوهرم دیگر خسته شدن و پیگیر این آقا نیست، در ثانی خواستم بدونم این آقا در شهر دیگری ساکن هستن و من در شهر دیگری محل شکایت کجا باید باشد و نحوه ی شکایت من به چه صورتی باید باشد ، شواهد و مدارک مزاحمت بیشتر در برنامه ی واتس آپ و گوشی ام موجود است،ممنون میشوم راهنمایی کنین چون این آقا به ناحق زندگی من را بهم دارن میزنن

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
ایشان مرتکب دو جرم شده است ،یکی مزاحمت تلفنی موضوع ماده 641 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) و یکی تهدید موضوع ماده 669 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) که میتوانید هر دو را در دادسرای عمومی محل سکونتتان مطرح کنید و درصورتیکه طرف شکایت در شهر دیگری به جز شهر شما سکونت دارد ، برای احضار ،جلب و تحقیقات از ایشان ،به دادسرای عمومی محل سکونت او نیابت قضایی داده خواهد شد.
موفق باشید