مشاوره حقوقی رایگان - برای سرقت مستوجب تعریز قرار منع تعقیب صادر شد

با سلام
در تاریخ 9دی ماه 1399وقتی از منزل خارج شدم برگشتم بعد یک ساعت متوجه شدم دزد اومده و مقداری لوازم با ارزش رو دزدیده.
وقتی زنگ زدم پلیس گفتن به کی شک داری منم با توجه به چیزهایی که دیده بودم و اتفاق افتاده بود طرف رو معرفی کردم
گفتم این اقا دو روز قبل که من داشتم میرفتم دنبال همسرم از محل کارش ایشون رو بیارم با ماشین داشت تا محل کار شوهرم و برگشت مارو تعقیب میکرد. چون ایشون میدونست من هر روز میرم دنبال همسرم میخواسته زمان رفت و برگشتم رو بدونه چقدر طول میکشه
دوما. این اقا وارد خونه ما شده برای تعمیرات من دسته کلید خونم رو فردا صبحش توی دستش پشت در دیدم در حالی که فکر میکرد ما خونه نیستیم وقتی پرسیدم دسته کلید من پیش شما چیکار میکنه گفت خودت دادی. ولی حالا منکر میشه
سوما. این اقا خودش رو به یک فامیلی دیگه معرفی کرده بود و شب اول تو کلانتری در جواب که ازش پرسیدن سابقه داری گفت نه ولی توی دادسرا بهم گفتن این اقا توی یک سال و نیم بالای 15تا پرونده سرقت و یک پرونده خیانت در امانت داره.

یک نفر سومی رو واسطه قرار دادیم که با ایشون صحبت کنه لوازمی رو که برده بیاره. بعد دو سه جلسه صحبت کردن متهم اروم داشت به اون اقا میگفت تورابه جون بچه هات ابروی منو نبری من لوازمشون رو میدم به تو بده بهشون ولی نگو پیش من بوده ولی وقتی از خونمون رفت بیرون که لوازم بیاره پشیمون شد و به اون اقا گفت من اصلا متوجه نبودم شما راجع به چی حرف میزدی.
اون اقا اومد شهادت داد

چند روز بعد بازپرس پرونده ازم ارزش ریالی لوازم رو خواست.
دو روز بعد در حالی که متهم به قید فیش حقوقی ازاد بود برای من پیام اومد که در مورد پرونده رای نهایی صادر شد
نوشته بود در مورد شکایت خانم... علیه اقای... مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر قرار منع تعقیب صادر شد.
این یعنی چی و من چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما تا 10 روز پس از ابلاغ حق اعتراض به قرار صادره را دارید اعتراض کنید اگر دلایل کافی باشد دادگاه قرار جلب به دادرسی صادر خواهد کرد