مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر و قرار منع تعقیب

سلام ابلاغیه ای برایم اومده که در آن به سرقت مستوجب تعزیر ذکر شده در نوع اتهام و به قرار منع تعقیب نیز اشاره شده است که نوشته:
این پرونده دایر بر سرقت مستوجب تعزیر با عنایت به اوراق و محتوایات پرونده و تحقیقات انجام شده از جمله اظهارات شاکی و انکار شدید متهم و به لحاظ عدم کفایت ادله مبنی بر احراز تحقق بزه و حاکمیت اصل کلی برائت مستندا به ماده 4 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد.
که در ادامه به چگونگی و مدت زمان 10روزه برای اعتراض زدن متهم توضیح داده که برای من بیشتر معنی و مفهوم نوشته های بالا مهمتر هستند.
اگر امکان داره در مورد سرقت مستوجب تعزیر ماده 4 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب توضیح بدید و مفهوم این ابلاغیه رو بگید ممنون میشم.
باتشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر شاکی هستید منع تعقیب به معنای رد شکایت شماست و میتوانید ظرف ده روز اعتراض کنید تا پرونده به دادگاه ارسال گردد . اگر متهم هستید به نفع شما صادر شده است