مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور

سلام
پسرم با دختری اینترنتی آشنا میشود چند وقتی با هم تلفنی و پیامکی ارتباط داشتند تا اینکه با هم قرار ملاقات میگذارند وقتی پسرم به محل ملاقات (شهری دیگر در 15کیلومتری شهر خودمان) میرود میفهمد که آنجا محل سکونت آن دختر است و دختر که داخل آپارتمانشان میشود حدود بیست نفر زن و مرد جوان بین 20 تا 25 ساله پسرم را که 15 سال دارد کتک میزنند و موبایل پسرم را میگیرند و تمام مطالب داخل گوشی را نگاه میکنند و گوشی را میشکنند و پدر دختر که میگویند مامور نیروی انتظامی است با بیسیم شماره پسرم را استعلام میگیرد و با این ادعا که پسرم گوشی چندین دختر و زن شوهردار را هک کرده و... پسرم را میترسانند که شکایت نکند. حالا چند سوال دارم.
1.آیا میشود به علت کتک زدن
2.نگاه کردن داخل موبایل شخصی
3.سوء استفاده مامور از مقام و موقعیت ناجا
4.شکستن گوشی
5.فحاشی،تهدید،تهمت
6.نقشه از پیش طراحی شده برای انجام تمام جرایم ذکر شده
شکایت کنم؟
ضمنا آیا پسرم به علت دوستی و رابطه فقط به صورت تلفن و پیامک با یک دختر جرم انجام داده است؟
☆☆لازم به ذکر است که فیلم تمام موارد ذکر شده موجود است!!!
بزرگواری کنید جواب کامل بدهید.
از لطف شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله این ارتباطات بدون علقه زوجیت از مصادیق رابطه نامشروع است ضمن انکه مابقی موارد هم قابل بررسی است