مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامور نیروی انتظامی

سلام
من مدتی پیش مصرف ماده مخدر داشتم و بلافاصله بعد از تهیه مواد مصرفیم از فروشنده ای که از پشت درب خانه اش فروش میکرد، توسط دو مامور مورد بازررسی قرار گرفتم.
در ابتدا انکار کردم و یکی از مامور ها شروع به ضرب و شتم دیوانه وار من کرد
نه بی احترامی و نه مقاومتی کردم
اما اون مامور به شکل دیوانه واری من رو حدود بیست دقیقه میزد در حالی که دستبند زده داخل ماشین پلیس بودم
علاوه بر اون تجاوز به جسمم کرد و فحاشی به خواهرم
از شدت وحشت نتونستم اسمشو ببینم
آثار جراحت در حد لکه روی دماغم مونده، اما سمت چپ بدنم کبود شد و چند جای صورتم هم زخمی شد
به 197 گزارش دادم اما در آن زمان توانایی شکایت نداشتم
حدود یک ماه گذشته
امکانش هست شکایت کنم و آیا پزشکی قانونی میتونه تایید کند بعد این مدت؟
لطفاً لطفاً راهنمایی کنید
دچار حمله عصبی میشوم از اون موقع

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام باید همون زمان با مراجعه به پزشکی قانونی شکایت میکردید که صرف قدامه و نامه پزشکی ایشون محکوم می‌شدند حالا که مدتی گذشته صرفا میتونید از جنبه عمومی شکایت کنید نه خصوصی و دیه و باید شاهد هم بیارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید پیگیری کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه آثار جراحات باشد به پزشک قانونی مراجعه کنید
البته باید اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرک و دلیلی برای اثبات ادعایتان دارید و همچنین نظریه پزشکی قانونی بر همین اساس است می‌توانید شکایت خود را مطرح کنید ضمناً از طریق سامانه 197 پلیس می‌توانید اطلاع رسانی کنید