مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

باسلام خدمت استادان گرامی
یکی از اقوام بنده که درشهرستان زندگی میکنند خانه ای در نزدیکی منزل ما خریداری نمودند و چون خودشان در شهرستان ساکن بودند منزلشان را اجاره به خانمی دادند حال این خانم طی این مدت دوماه اول را اجاره پرداخت کردند و ماههای بعدی را نتوانستن اجاره پرداخت کنند یعنی 4ماه اجاره عقب افتاده دارند و تازه متوجه شدیم که خانم تمام اسباب اثاثیه خود را فروختن و خانه را تخلیه کردند ولی کلید را تحویل املاک ندادن و حفاظ درب ورودی را قفل زدن و رفتن سوال بنده این است که آیا این اقا که اقوام بنده می باشند می توانند وکالت کاری به بنده بدهند جهت حکم تخلیه منزلشان؟ و اگر می توانند به بنده وکالت بدهند بنده جهت حکم تخلیه به شورای حل اختلاف باید مراجعه کنم یا دادسرا؟ و چندروزه حکم تخلیه صادر میکنند؟ لازم به ذکر است هنوز 6ماه از قرارداد این خانم مانده و رهن و اجاره هم مبلغش 10 میلیون پول پیش و ماهی 650هزار تومان اجاره بوده است.
سپاسگزار میشوم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

نشاط  حبیبی قبادیان

نشاط حبیبی قبادیان:

بله میتوانند وکالت بدهند...سوال بعدی..به شورای حلاختلاف بایدمراجعه نمایید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام .امکان گرفتن دستور تخلیه بادادن وکالت به وکیل دادگستری وجود دارد.