مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض داده شده

سلام.
من حدود ده سال پیش به برادرم برای راه اندازی مغازه، اجاره و خرید جنس حدود هشت میلیون که آن زمان پراید هفت میلیون تومان بود دادم و پول ها را حیف و میل کرد.
هیچ نوشته و سندی هم نداشتیم. فقط من تمام پول را در چند مرحله کارت به کارت کردم که بعدا سند بانک در حد انتقال وجه، داشته باشم
آیا میتوانم پول را به قیمت امروز بگیرم؟ آیا میتوانم هزینه های دادگاه و خرج های متحمل شده را از او بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
همان وجوه پرداختی به انضمام هزینه های دادرسی را میتوانید مطالبه نمایید